Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Szeptember 14. 20:11, péntek | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu

Nem a mi napunk volt

Nem a mi napunk volt

Az FTC-Pler jött Orosházára, hogy a tavalyiért visszavágjon.

Az első félidőben jól kezdtünk, Balda Ákos büntetőjével sikerült az első gólt megszereznünk. Vezettünk is a 15. percig, de ez, az ellenfélnek csak bemelegítés volt. A 16. percben 6-6-ra egyenlítettek és onnantól nem volt megállás. Mi is sok gólhelyzetet kihagytunk, sok kapufa találat is volt, ez segítette a vendégcsapatot, az egyre növekvő különbségben. Ebben a félidőben sokkal több gól helyezetünk volt, de az ellenfél védekezése kifogott rajtunk, így 12-15-re lett a félidei eredmény.

A második játékrészben kétszeres emberhátrányba is kerültünk, a lemaradás miatt ez csak még inkább rontott a helyzeten. Gyenge volt a védelmünk és a támadásban kapkodtunk, úgy tűnt, hogy csapatunk elbizonytalanodott. Az első negyedórához képest túlságosan lemaradtunk, 20-30 is volt az állás a Fradi javára. A végjátékban viszont 6 gólt is sikerült belőni, de a végeredmény így is csak 27-34 lett.

Orosházi FKSE Linamar – FTC-PLER Budapest 24-34 (12-15)

Időpont: 2012, szeptember 14.
Helyszín: Orosháza, Városi Sportcsarnok
Vezette: Horváth, Marton

OFKSE: Herjeczki; Szabó; BALDA 8; Bajusz; Raffai; Harsányi; Berta; Lászlai; Morva 3; Dukic 3; Kanyó 4; Mazic 4; Benmiloud 1; Bali 3; Holpert 1; Pajkó

Edző: Füzesi Ferenc: „Ez nem a mi napunk volt, Szétesett a védekezés és a támadás is.”

FTC-PLER: Bak 3; Győrfi; Bakos 3; Pavlovic 4; Szűcs; Rév 6; Lendvay 5;Székely; Pálos 9; Kocsi 1; Auth; Soproni; Mazák 2; Marczinkó 1; Paul; Leimeter

Edző: Zsiga Gyula: Sikerült a tavalyiért visszavágnunk, Nagyon akartuk a győzelmet. Nagyrészt a védekezésünk hozta a nagy gólkülönbséget.”

Hetesek: 2/2; ill. 3/2

Kiállítások: 2 ill. 4 perc

A mérkőzésen készült képeket itt tekinthetik meg!

Címkék: kézilabda, OFKSE, Sport

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.