Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Október 31. 09:09, hétfő | Helyi
Forrás: Saját

Országos Fodrászverseny a Városi Sportcsarnokban

Országos Fodrászverseny a Városi Sportcsarnokban

Vasárnap egész napos program keretében megrendezték az I. Tisza Kálmán Kupa Országos Fodrászversenyét.

A versenyt több kategóriára bontották. Dancsó József, polgármester megnyitója után hozzá láttak a versenyzők a munkának. Az eredményhirdetés előtt a Starlet együttes szórakoztatta a megjelenteket, majd az Oros Süti felajánlásával egy 400 szeletes tortát osztottak szét a megjelentek között. A dobogósok pénzjutalom mellett kupával is gazdagabbak lettek.

Kaposvári Gergely, szaktanár elmondta, hogy a tavalyi rendezvény után elismerően nyilatkozott a szakma krémje, így az iskola tervei között szerepel, hogy jövőre nemzetközivé váljon a verseny.

Kovács Zsuzsanna, a Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény Orosházi Oktatási Egység vezetője segített az iskolának biztosítani a megfelelő feltételeket a rendezvény lebonyolításához. Reményei szerint a tavalyihoz hasonlóan kellemes érzéssel fognak távozni a versenyzők. Kovács Zsuzsanna hozzá tette még, hogy ez egy remek lehetőség nem csak a tanulóknak, hanem a felnőtt fodrászoknak is, hogy megmutathassák magukat és képességeiket.

Íme az eredmények:

Szalontechnika: 6. Császár Éva, nyereménye: BRELIL termékek; 5. Szűcs Éva, szintén BRELIL termékekkel mehetett haza. 4. Takács Diána, aki Londa Professional ajándékutalványt és Brelil termékeket vehetett át. A dobogó 3. helyén Kerekes Renáta állhatott, nyereménye Brelil termékek és egy póló. A második helyen Elekes Laura, aki Londa Professional ajándékutalványt és Alfaparf ajándékcsomagot kapott a kupa mellé. Első helyen Sári Marian végzett a szalontechnika kategóriában. Nyereménye egy Brelil ajándéktáska. Felnőtt női divat kategóriában 5. helyen végzett Kabai Edit, 4. helyen Petneházi Dalma, aki Londa Professional ajándékutalványt vehetett át. 3. helyezést ért el Gyuris Nikolett, aki kupa mellé a nap hajszíne díjat is megnyerte. Nyereménye egy Vitality’s ajándékcsomag. 2 helyen Bíró Balázs állhatott a dobogón, aki egy Alfaparf ajándékcsomaggal térhetett haza. 1. helyen Kászonyi Gergely végzett.

Felnőtt férfi klasszikus kategóriában 4. helyen végzett Megyeri Tamás Zoltán, 3. lett Csehné Szűcs Éva, 2. helyezést ért el Nyári Béla, aki egy Alfaparf ajándékcsomagot vehetett át, A dobogó legfelső fokán Kovács-Rohoska Ádám végzett, nyereménye egy Vitality’s ajándékcsomag volt.

Tanuló férfi klasszikus hajvágás és szárítás kategóriában 6. helyet ért el Otrosinka Richárd, akit egy Londa ajándékcsomaggal jutalmaztak. 5. helyen Rácz Norbert, ő egy Aranypatkó Csárda által felajánlott ajándékutalvánnyal térhetett haza. 4. helyen Rák Regina, Londa ajéndékcsomaggal. 3. helyezést ért el Nagy Márió, aki szintén egy Londa ajándékcsomagot vehetett át. 2. helyen Sári Marianna ált, ő egy Alfaparf ajándékcsomagot, karórát és egy Brelil termékekből álló csomagot kapott vehetett át. 1. helyen Simon Balázs végzett.

Felnőtt férfi trend kategóriában 5. helyen végzett Csehné Szűcs Éva, 4. helyezést ért el Kiss Szandra, A dobogó 3. fokán Kovács-Rohoska Ádám, aki a Pipacs Étterem felajánlásával egy ajándékutalványt vehetett át. 2. helyen Soltész Marianna állt, aki a nap hajszíne díjat is megnyerte, egyéb nyereménye Alfaparf ajándékcsomag volt. Első helyen végzett ebben a kategóriában Megyeri Tamás Zoltán, akit Londa ajándékcsomaggal jutalmaztak.

Tanulói férfi trend 6. helyén Varga Mihály. 5. helyen Péter Roland. 4-en Simon Balázs végzett. 3. helyezést ért el Tarnóczi Dávid, ő egy Pipacs Étterem által felajánlott ajándékutalványt vehetett át. 2. helyen Gyuris Nikolett egy Alfaparf ajándékcsomagot nyert. Az 1. helyezést Szűcs Attila érte el, naki Orosháza Város különdíját is megnyerte, valamint az Edit Optika felajánlásával különdíjat kapott jutalmául.

Felnőtt alkalmi konty kategóriában 6. helyen végzett Kunos Nikolett, 5. lett Soltész Mariann, 4. Gunszt Ildikó, 3. Bíró Balázs. A dobogó második fokán Erős Sándor állhatott, nyereménye egy Londa Professional ajándékutalvány. Első helyen Kászonyi Gergely végzett, aki egy Vitality’s ajándékcsomagot vehetett át.

A tanulói alkalmi konty kategóriában 6. helyen végzett Liszkai Ágnes, 5. László Henrietta, 4. Petrecz-Tóth Blanka. 3. helyezést ért el Nagy Beatrix, nyereménye egy Londa Professional ajándékcsomag. 2. helyen végzett Kovács Zsuzsanna, aki Alfaparf ajándékcsomag mellé Aranypatkó Csárda által felajánlott étkezési utalványt vehetett át. Első helyen Vámos István, aki Vitality’s ajándékcsomaggal térhetett haza.

Címkék: fodrász

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.