Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Október 11. 09:02, csütörtök | Helyi
Forrás: Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda

Referencia-intézménnyé válás az Eötvösben

Referencia-intézménnyé válás az Eötvösben

Az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda március 01. és október 31. között valósítja meg a TÁMOP 3.1.7-11/2-2011-0088 számú „Felkészülés a referencia-intézményi szolgáltatás ellátására” című pályázatát.

Az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2012. március 01. és 2012. október 31. közötti időszakban valósítja meg a TÁMOP 3.1.7-11/2-2011-0088 számú „Felkészülés a referencia-intézményi szolgáltatás ellátására” című pályázatát.

Az elnyert támogatás összege: 3863453 Ft

A pályázat célja, hogy: a referencia-intézmény egyedi, más intézmények számára is példaértékű, működésében koherens, befogadó, gyermekközpontú pedagógiai gyakorlattal, szervezeti innovációval rendelkező és ezt szolgáltatásaiban publikálni, valamint átadni képes közoktatási intézmény legyen. . A referencia-intézmények a közoktatás fejlesztésének minősített bázisai lesznek.

A projekt szakmai tartalmát azintézmény fejlesztési terve képezte, amely meghatározta a pályázat kereteit. A legfontosabb tevékenységek:

  • továbbképzések, felkészítések,
  • szaktanácsadói támogató szolgáltatások igénybevétele,
  • az intézmény belső szakmai közreműködőinek fejlesztési tevékenységei,
  • eszközbeszerzés,
  • tájékoztatás, nyilvánosság biztosítása.

A projektmenedzsment 2 főből áll, tagjai a projektmenedzser és a gazdasági vezető.

Az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvodából6 pedagógus vett részt továbbképzésen, az ott szerzett ismeretek birtokában készültek el azok a szakmai dokumentációk, eljárásrendek, fejlesztési tervek melyek szabályozzák a referencia-intézményi működést.

A konstrukció keretében az intézmény felkészül a hálózati együttműködésre, mentor pedagógiai feladatok ellátására, ennek érdekében partnerkapcsolatok kialakítására és továbbfejlesztésére, „jó gyakorlat”-ok átadására. Elkészül az intézmény portfoliója is.

Bővebb információ az iskola honlapján található.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.