Városlista
2024. június 20, csütörtök - Rafael

Cégregiszter | Lakossági szolgáltatások

Hunthermo nyílászáró kereskedelem

5900 Orosháza, Kossuth 30/a.

Minőségi ablakok a színvonalasabb életért.

A műanyag profilokbólkészült ablakok nem igényelnekkarbantartást és azápolásuk is egyszerű.Továbbá ellenállóak azidőjárással és a környezetiváltozásokkal szemben,élettartamuk nagyon hosszú.

A modern ablakprofiloknakköszönhetően, a nyílászárókigazodva az Ön ízléséhezés az építkezési stílushoz,nemcsak fehér színben,hanem acrylcolor színekben,famintafóliás kivitelbenis készíthetőek.

A védelem és a biztonság iránti igény az emberek alapvető szükségletei
közé tartoznak. Ugye Ön is jól akarja magát érezni a sajátfalai között? Akkor semmit se bízzon a véletlenre! Cselekedjék akövetkező mottó szerint: „Jó a bizalom, de még jobb ha a dolgokatellenőrzésünk alatt tarthatjuk”. Az ablakok esetében feltétlenülfektessen nagy súlyt a betörésbiztos konstrukciókra. A betörők felenem az ajtón keresztül, hanem az ablakon át hatol be a lakásba.
Képesek másodpercek alatt kiemelni az ablakot. Ne engedje őketérvényesülni, vásároljon olyan ablakokat, melyek a betörés lehetőségétcsökkentik.

Az erős zaj akár az egészségünkbe is kerülhet. Alvászavar, a koncentráció
gyengülése, a kipihentség hiánya csak néhány jellemzője,mely negatívan hat az emberi szervezetre. Ezért a zaj- és hangszigetelésaz egyik legfontosabb tényezővé vált. A többkamrásablakok hatékony védelmet jelentenek a túlságosan sok zajjal szemben.A speciális üvegek nagyon jó hangszigetelő tulajdonsággal
rendelkeznek. Ezáltal az ablakok jelentősen segítik a zaj- éshangszigetelést valamint életminőség javulását eredményezik.

Ha tavasz, akkor ablak csere!

Ablak csere? A Hunthermo-val egyszerűbb!

Ne szeleljen! Szigeteljen!

Ablakcsere a takarékosság jegyében!

Fejlődik a Hunthermo!

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Nagy különbségek vannak műanyag és műanyag ablakok között.
  • A profilszerkezeten belüli eltérések jelentősen befolyásolják a műszaki
  • tulajdonságokat.
  • A Hunthermo által forgalmazott ablakok nemcsak a külső megjelenésre fekteti a hangsúlyt.
  • Letisztult, a legapróbb részletekig kidolgozott profilgeometriák valamennyi mai, korszerű műszaki követelménynek és elvárásoknak megfelelnek: legyen az hő-, vagy hangszigetelés, illetve betörésvédelem, valamennyi technikai szempontból a legaktuálisabbak és a legmagasabb színvonalon állnak.

kapcsolat